Fri frakt över 350 kr!

SINGLE ORIGIN | BRASILIEN

FAZENDA KLEM ORGANIC

Denna lott är en bärtorkad Catuai och i koppen betyder det att kaffet har en karaktär av mörk choklad, nötter & karamell. God som både Espresso & Brygg.

Ekologiskt Certifierad.

 

SINGLE ORIGIN | El Salvador

Red Bourbon Espresso

Version No. 6 i vår serie med Single Origins som passar extra bra för espresso kommer denna gång från Familjen Da Silva. 

SINGLE ORIGIN | MICRO LOT

BRASILIEN SANTUÁRIO SUL ETIOSAR

Luiz Paulo Dias Pereira Filho äger gården Fazenda Santuário Sul och vi köper flera av hans mikrolotter varje år. Denna lott är en anaerobiskt fermenterad Etiosar, med en kraftfull chokladkaraktär som balanseras av en väldigt söt och mjuk fruktighet.

ESPRESSO

The Hobo will never lose the love for travelling, but he will never change.

Svarta, gröna, röda, rooibos och sencha… hela 18 olika varianter och smaker. Välj och vraka bland alla våra goda lösviktsteer. Nu i nya sköna förpackningar med  zip-lock, för att behålla de goda aromerna.

SÄLJER BRA JUST NU

 • Brygg
  Elegant, Fruktig, Smakrik
  Från 189,00 kr
 • Brygg
  balanserad, mjuk, Rund
  Från 167,00 kr
 • -35%
  Single Origin
  bergamott, jasmin, limeskal
  139,00 kr
 • Espresso
  Organic Italian Espresso
  Från 198,00 kr

Vi handrostar allt vårt kaffe i den mest energieffektiva rostmaskinen på planeten.

Våra kaffen kommer från olika världsdelar, olika kaffebönder med olika odlingsmetoder och torkprocesser. Gemensamt är att det ligger mycket arbete tid och kärlek bakom varje kaffe. För att utveckla alla dessa härliga smakkaraktärer så rostar vi varje kaffe med egen rostningsprofil (temperatur och tid) för att lyfta fram de särskiljande smakerna. Till vår hjälp har vi den modernaste och mest energieffektiva rostmaskinen på planeten.