Goodhonest_illis.jpg

ÖPPETTIDER


Rosteriet är öppet måndag-fredag 08.30-16.00. Butiken är också öppen ifall du vill handla, ta en kaffe i vår kaffebar eller har beställt kaffe. Från september har vi åter öppet sista lördagen i varje månad med fika i rosteriet (tiderna varierar, håll utkik på vår sociala media). 
 

LEVERANS


För att vi ska kunna bearbeta din order i tid och så smidigt som möjligt, ge oss två dagar mellan beställning och leverans. Vi skickar måndag-fredag ​​med främst DHL, i vissa fall UPS utanför Sverige. Leverans med cykel när möjligt inom Göteborg.
 

ROSTNING


Vi har en flexibel produktion och rostar de flesta dagar i veckan för att säkerställa att du alltid får ett färskrostat kaffe. Våra blandningar - Brew & Espresso - är packade i påsar om 500 gram eller i 5 kilossäck. Alla Single Origin är packade i påsar om 250 gram, och några av dem finns även som 5-kilo.
 

ARBETA HÄR


Gillar du kaffe och människor, då kanske du vill arbeta med oss ​​i framtiden? Vi är ett nytt företag, men om allt går som vi vill och och det goda kaffet är med oss, så hoppas vi kunna växa, och då behöver vi människor som arbetar med oss ​​i och utanför rosteriet. Vi uppskattar passionerade och begåvade personer som vill arbeta i samarbete med sina kollegor för att skapa den bästa möjliga arbetsmiljön. Vi gillar människor som är modiga, positiva och ödmjuka i lika proportion och som altid sätter laget först. Maila i så fall till hej@gringonordic.se
 

ÅTERFÖRSÄLJARE


Vill du servera, sälja eller på annat sätt presentera våra kaffe? - Grymt, hör av dig genast. Vi är ett specialkafferosteri där transparens och äkta kvalitet ska genomsyra allt vi gör, så självklart vill vi jobba med företag och människor som tycker att gott kaffe är viktigt. Vi vill gärna träffa dig och ska göra vårt yttersta för att få dig att känna dig riktigt hemma hos oss. Oavsett om du har ett befintligt företag eller ska öppna ett kafé, restaurang eller en butik och letar efter vägledning när det gäller koncept, maskiner och kaffe, så diskuterar vi gärna hur vi kan arbeta tillsammans. För att beställa skicka ett mail till order@gringonordic.se eller ring oss på 031-120880. Vi ser fram emot att få träffa dig!

GRINGO DEALERS