sicafe_hand
sicafe_hand

press to zoom
sicafe_combo_1
sicafe_combo_1

press to zoom
sicafe_dried
sicafe_dried

press to zoom
sicafe_hand
sicafe_hand

press to zoom
1/3
ElSalvador_Noruega_gringo.png

EL SALVADOR
NORUEGA NATURAL

SYLTIG / SÖT / KRÄMIG

 

Vi har har känt Carmen & Rafael Da Silva i 15 år och besökt deras gårdar många gånger. De överraskar oss alltid med nya förbättringar och experiment. På den här mikrolotten så har de låtit kaffebären torka i sitt eget fruktkött så att all den fullmogna sötman från bären har gått in i kaffet. Resultatet är ett milt och mjukt kaffe med karaktär av karamell, persika och körsbär.

 

Plats: Apaneca, El Salvador

Gård: Finca Noruega

Typ: Bourbon

Altitud: 1610 meter

Odling: Skugga & Sol

Bearbetning: Bärtorkat

Torkning: Sol

Skördeperiod: Januari - Mars
Storlek: 21 hektar